Wie is Ben Graus?Echtgenoot, papa & gepassioneerd fotograaf!

 

Ik woon in Kapellen waar ik ook geboren en opgegroeid ben. Ik ben gelukkig getrouwd met een fantastische vrouw die mij volop steunt in mijn fotografie: tegelijkertijd mijn werk, hobby en passie! Daarnaast ben ik papa van vier zonen.

 

Fotografie is voor mij een sterke creatieve uitlaatklep die mijn innerlijke batterij volledig oplaadt. Met ouder te worden, neemt dit gevoel enkel maar toe. Voor elke klant opnieuw wil ik unieke levensmomenten in een mooi en intens beeldverhaal gieten. Ik omschrijf mezelf daarom als een journalistieke fotograaf, alhoewel je ook over een visuele journalist kunt spreken. 

 

Ik werk altijd op een locatie die de klant zelf kiest, afhankelijk van het 'verhaal' dat jullie willen vertellen. Bos, stad, thuis, tuin of zee… Ik zorg voor een fotoreportage die leest als een boeiend boek en nimmer verveelt. Omdat je nooit genoeg kunt genieten van de topmomenten in een mensenleven, hoe jong of oud ook.   

 

Daarnaast geef ik mijn kennis en ervaring graag door aan fotografieliefhebbers d.m.v. een aantal verschillende fotografieworkshops op bijzondere locaties. 

 

Ik hoop dat jullie genieten van mijn werk als fotograaf.

 

Grtz,

 

Ben