Huwelijksfotografie


Huwelijksfoto’s: spontane portretten boordevol verhalen!

 

Een huwelijksdag met journalistieke beelden en een ijzersterk verhaal?

Foto’s die schitteren door spontane emoties?

Portretten die je telkens opnieuw verrassen? 

 

Dat is wat ik jullie aanbied.

 

Als creatieve verhalenverteller leg ik alle cruciale momenten van die onvergeteljke dag vast. Zelf omschrijf ik het als ‘journalistieke huwelijksfotografie' die geforceerde poses angstvallig vermijdt.

 

Feit is dat ik met mijn fotografisch oog een heleboel zaken zie die je zelf absoluut niet opmerkt tijdens die hectische dag. Wanneer je achteraf de foto’s van jullie huwelijksverhaal bekijkt, zweef je van de ene naar de andere verrassing.

 

Een schitterend cadeau om je leven lang te koesteren!

 

Willen jullie nog meer recent werk zien? Klik dan op de knop hieronder :)

Huwelijksfotografie is passie en creativiteit.

 

De tarieven voor huwelijksfotografie starten vanaf €1499,- voor 8h.

 

Op weekdagen of in de wintermaanden zijn ook kortere reportages mogelijk, contacteer me voor meer informatie.

 

Al mijn tarieven voor huwelijksfotografie zijn inclusief: online galerij, slideshow,

digitale hoge resolutiebeelden, mini-album (22x15) en reiskosten binnen België. 

 

Nood aan een tweede fotograaf en/of een huwelijksalbum? Ook dat kan! 

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek

 

Zodat ik naar jullie wensen kan luisteren

 

Om een sterke fotoreportage te maken, is het erg belangrijk dat er een goede verstandhouding ontstaat tusen jullie en mij. Dat leidt tot zoveel mooiere beelden.

 

Vul het contactformulier onderaan in. Dan praten we heel snel over jullie dag, avontuur, verwachtingen en ideeën.

Contactformulier huwelijksfotografie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


FAQ

  

Wat doet de tweede fotograaf?

Met zijn tweeën kunnen we ons opsplitsen om elk één van jullie te volgen tot jullie samenkomen. Zo leggen we nog meer leuke momenten vast gedurende de rest van de dag en kun je ook zien hoe je partner die beleefde tot aan de 'first look'. Nadien verdelen we onze aandacht over alle speciale gebeurtenissen zodat we nog meer momenten kunnen vastleggen, zowel dichtbij het koppel en de suite, als bij de gasten.

 

Wat na het huwelijk?

In de week na het huwelijk bezorg ik jullie een kleine 'teaser' van enkele van mijn favoriete beelden zodat je hiervan al kan genieten. Als de reportage volledig klaar is (maximum tien weken na het huwelijk) spreken we af met alle beelden en beleven jullie 'de dag' opnieuw.

 

Hoe krijgen we de beelden aangeleverd?

Je krijgt alle geselecteerde en bewerkte beelden in 'hoge resolutie' zonder watermerk en in 'schermresolutie' met watermerk op een luxe USB-stick. De foto's zijn in JPEG-formaat en jullie krijgen alle rechten op het privé-gebruik ervan.

 

Kunnen we de beelden ook in een album krijgen?

Ja, dat kan. Een luxe album start vanaf €549,- en die kun je ook achteraf nog bestellen.

 

Zijn er buiten de huwelijksreportage nog andere kosten?

De verplaatsingskosten zijn inbegrepen binnen Vlaanderen. Is de verplaatsing verder (en met de wagen mogelijk), dan reken ik de verplaatsingskosten aan op effectief gereden kilometers aan €0,50/km en de eventuele tol- of parkingkosten. Andere verplaatsingen zijn ook mogelijk (vliegtuig,...), maar dan lever ik de prijs op aanvraag.

 

Met welk materiaal werk je?

Ik werk met twee professionele digitale spiegelreflex-toestellen, beschik over een heel assortiment lenzen en het nodige 'flitslicht' om van elke locatie een topper te maken. Dit met slechts één doel: jullie laten schitteren! Ik beschik ook over een 'backup camera' mocht er iets gebeuren met één van mijn toestellen.

 

Wij poseren niet graag, hoe ga je daar mee om?

Ik probeer tijdens 'jullie dag' zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn en net die momenten vast te leggen die deel uitmaken van 'jullie avontuur'. Probeer anderhalf uur te voorzien op de specifieke locatie van de fotoshoot, dan hebben we voldoende tijd om hier op een losse manier de nodige beelden te maken. De locatie zelf maakt voor mij niet uit, maar het is altijd leuk een locatie te zoeken waarmee jullie een concrete connectie hebben.

 

Eet jij mee?

Graag. Een huwelijk is zowel voor jullie als voor mij een intensieve dag. Tijdens het eten schuif ik graag mee aan om ook even op krachten te komen. Mensen die aan het genieten zijn van een heerlijke maaltijd, vinden het trouwens meestal niet leuk als er ineens een camera boven hun bord verschijnt…