Huwelijksfotografie


 Een huwelijksdag met journalistieke beelden en een ijzersterk verhaal?

 

 

Als creatieve verhalenverteller leg ik alle cruciale momenten van die onvergeteljke dag vast. Zelf omschrijf ik het als ‘journalistieke huwelijksfotografie' die geforceerde poses angstvallig vermijdt.

Met andere woorden: spontane foto's en echte momenten.

 

 Wanneer je achteraf de foto’s van jullie huwelijksverhaal bekijkt, zweef je van de ene naar de andere verrassing.

 

 

Vul het contactformulier onderaan in. Dan praten we heel snel over jullie dag, avontuur, verwachtingen en ideeën.


KLANTREVIEWS

Karen & Johannes

Wij hebben onze huwelijksdag door Ben laten vastleggen. Wij hebben Ben leren kennen als een zeer flexibele en aangename man met een ongelofelijke passie voor het vastleggen van momenten en verhalen. In ons kennismakend gesprek hadden we direct een klik en we zijn heel blij dat we ervoor gekozen hebben hem onze foto’s te laten maken. Even in de bosjes kruipen of in hoog gras gaan liggen om de perfecte foto te maken? Geen probleem! Dat heeft hij er graag voor over. Tijdens het feest hebben we hem niet opgemerkt, maar toch had hij een fantastisch snapshot van elk belangrijk moment. Dát is een kunst. Kortom, wij kunnen Ben heel graag aanbevelen om uw belangrijke momenten mét speciale toets vast te leggen.

Jade & Fre

Als je niet de klassieke trouwfoto's wil maar originele beelden, dan moet je bij Ben zijn! Ondertussen zijn we al meer dan een jaar getrouwd, maar we genieten nog dagelijks van de mooie foto's. De samenwerking en service zijn super!

Thomas & Evelien

Ben heeft onze trouw gefotografeerd. Een hele vlotte en aangename samenwerking met prachtige foto's als resultaat! Niet de klassieke standaardfoto's maar leuke beelden met een extra touch. Wij zijn heel tevreden en raden hem aan iedereen aan.


Contactformulier huwelijksfotografie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Willen jullie nog meer recent werk zien? Klik dan op de knop hieronder :)