Bedrijfsfotografie


Een succesvol bedrijf verdient een sterk beeldverhaal!

 

Bedrijfsfotografie vergt een heel eigen aanpak. Ik breng de bedrijfscultuur van je onderneming, groot of klein, uitzonderlijk goed in in beeld. Dat doe ik door me voorafgaand te verdiepen in elke tak en proces van je organisatie.

 

Met mijn journalistieke invalshoek opteer ik zowel voor portretten als reportagewerk. Ik bijt me vast in mijn onderwerp, van ambachtelijke kmo’s tot hypermoderne organisaties. Daarbij gebruik ik mijn flitslicht als een trouwe bondgenoot wat vaak tot visuele pareltjes leidt.

 

In mijn bedrijfsfoto’s accentueer ik keer op keer de specifieke menselijke interacties en emoties, eigen aan elke onderneming. Kortom, een prima en dynamisch visueel visitekaartje voor klanten, leveranciers en andere relaties. Beelden die trouwens heel verschillende doeleinden kunnen dienen: persberichten, brochures, presentaties,…

 

Ik heb tot slot ervaring met industriële, chemische, luchtvaart- en logistieke sectoren. Hierdoor ontwikkel ik een hoog veiligheidsbewustzijn tijdens elke fotoreportage die ik maak.

 

Kostprijs

Aangezien elk bedrijf en elke bedrijfsreportage uniek is, lever ik graag een prijs op aanvraag.

 

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek & offerte.